Příprava kapra

03.12.2020

Ještě pár týdnu a příprava kapra bude aktuální v nejedné české domácnosti. Ve fotogalerii se můžete podívat, jak vidí přípravu 1.-3.ročník. Nejprve se děti vydaly na průzkum do kuchyně, kde si prohlížely její celkové rozvržení a také vzhled spotřebičů a nádobí. Následně si představily různé situace - od ryby, která se chladí v ledničce přes umývání ve dřezu až po smažení, pečení a následnou konzumaci. Posléze měly děti již všechny informace pro to, aby se pustily do perokresby. Linie zvládly dřívkem nebo špejlí, zatímco větší plochy pak probarvily štětcem namočeným ve špinavé tušové vodě. Výsledek vypadá úžasně.:-)

Mgr. Klára Podlahová, výtvarné oddělení ZUŠ Marie Podvalové 
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky